您好,欢迎来到微智科技网。
搜索
您的当前位置:首页2021-2022学年河南省南阳市邓州市九年级(上)期中英语试卷(附详解)

2021-2022学年河南省南阳市邓州市九年级(上)期中英语试卷(附详解)

来源:微智科技网
2021-2022学年河南省南阳市邓州市九年级(上)期中

英语试卷

一、完形填空(本大题共15小题,共15.0分)

Recently,several unhappy things happened to Gina.One afternoon she called a friend to talk them.After hearing her words,the friend(2) her to her home for tea and said, \"All trouble will disappear (消失)quickly a Iler ⑶ tea. \"Al first,Gina couldn't believe her,but she sill decided to go for (4).At the friend's home,her friend (5) a square box and said, \"I asked (6) to buy the tea from China.It's said that there arc five tastes. \"Then,her friend opened the box slowly,took out a spoon of tea (7), put it into the teapot,and then poured in boiled water softly.

Only one minute later,the friend poured out a cup of tea and asked Gina to taste

(8) .Thanking her friend for serving it,Gina drank it (9) nearly spat it out.She shouted \"Is this tea? It tastes like (10) !\" The friend just smiled.She re-poured boiled water into the teapot. After a minute the friend poured out( 11) cup carefully again,and she asked Gina to try the (12) one Gina took a drink and found it was not as terrible as the first one but still bitter (苦的).This time she didn't (13). When Gina drank the fifth cup,a sunny (14) shone on her facc.Shc said, \"It tastes good!Fve never tasted such a wonderful flavor (味道).\"

The friend said, \"Life is(15)like this!Only when we taste it patiently can we feel happy.\" 1. A. with 2. A. invited 3. A. buying 4. A. relaxation 5. A. put out 6. A. someone 7. A. loudly 8. A. them 9. A. but

B. about B. forced B. making B. collection B. took out B. anyone B. hurriedly B. it B. and

C. to C. sent C. selling C. preparation C. sold out C. everyone C. angrily C. its C. so

D. from D. sold D. tasting D. education D. spat out D. no one D. carefully D. their D. or

10. A.candy

B. medicine

C. coffee D. tea

38.当你遇到困难的时候,是谁一直在你身后默默帮助你,关心你,每个人的答案是不

—样的,请以\" _____ is/arc always there for me”为题,并根据以下要点和要求用英语 写一篇文章。 1. 要点:

(1) 一直在你身后默默为你付出的人是谁;

(2) 你们之间发生过什么事让你觉得他/她在一直默默守护你; (3) 你受到什么影响。 2. 要求:

(1) 请补全标题,如 my mother,my friends 或 my English teacher 等; (2) 文中不得出现真实姓名和学校名称; (3) 词数100左右。

答案和解析

1.【答案】 【小题1] B 【小题6】A 【小题2】A 【小题7】D 【小题3】D 【小题8】B 【小题4】A 【小题9】A 【小题5】B 【小题10] B 【小题151 A 【小题11】B 【小题12] B 【小题131 C 【小题14] C 【解析】(1)B.介词辨析。A.with和;B.about关于;C.to向;D.from来自。taIk about sth.谈论某事。故选Bo (2)

A.动词辨析。A.invited邀请;B.forced强迫;C.sent寄送;D.sold卖。此处指那个

朋友邀请她去她家喝茶,故选A。 (3)

D.动词辨析。A.buying 买;B.making 制作;C.selling 卖;D.tasting 品尝o taste tea

表示品茶,故选D“ (4)

A.名词辨析。A.relaxation 放松;B.collection 收集;C.preparation 准备;D.cducation

教育。根据\"Ail trouble will disappear\"可知,此处指决定去放松一下。故选A。 (5)

B.动词短语辨析。A.put out熄灭;B.took out拿出;C.soldout售完;D.spatout 吐

出。根据\"her friend opened the box slowly\"可知,此处指拿出了 •个方形盒子。故选B。 (6)

A.代词辨析。A.someone 某人;B.anyone 任何人;C.everyone 每个人;D.noone 没

有人。此处指我让人从中国买茶。据说有五种口味。故选A。 (7)

D.副词辨析。A.loudly 大声地;B.hurriedly 匆忙地;C.angrily 生气地;D.carefully

小心地。根据\"opened the box slowly”可知,此处指小心地拿出一勺茶。故选D。 (8)

B.代词辨析。A.them他们:B.it它:C.its它的;D.thcir他们的。根据

\"the friend poured out a cup of tea ”可知,此处 it 指这杯茶。故选 Bo (9)

A.连词辨析。A.bu(但是;B.and 和;C.so 所以;D.or 或者。根据\"nearly spat it out'*

可知,此处表示转折关系。故选A。

(10) B.名词辨析oA.candy 糖果;B.medicine 药;C.coffee 咖啡;D.tea 茶。根据\"Is this tea? ”可知,此处指茶喝起来很哭,就像药一样。故选B。 (11)

B.代词辨析。A.other 其他的;B.another 另一个;C.others 其他人;D.theothers 其

他的(剩余的所有)。根据”cup carefully again”可知,此处指又再一次倒了一杯茶。故 选B。

(12) B.数词辨析。A.first 第_; B.second 第二;C.third 第三;D.fourth 第四。根据 ”c叩carefully again”可知,此处指让Gina再尝试一下。故选Bo (13)

C.动词辨析。A.taste 品尝;B.city 城市;C.shout 喊:D.fear担忧。根据\"She shouted \"

可知,此处指喊叫。故选C。 (14)

C.名词辨析。A.anger 生气;B.regret 遗憾;C.smile 微笑;D.gift 礼物。根据\"sunny\"

可知,此处指微笑。故选C。 (15)

A.副词辨析。A.just仅仅;B.never从不;C.ever曾经;D.already已经。此处指生

活就是这样!只有当我们耐心地品尝它,我们才能感到快乐,故选A。

本文讲Gina和朋友聊不开心的事,朋友听完后请Gina喝茶,Gina喝第一杯喊苦,第二 杯不喊了,第五杯后Gina觉得味道很好很美妙。也就是对待自己生活中经历的事情, 有苦闷的时候别只顾着喊苦,耐卜.心经历着,口子一天天过,慢慢的苦闷的口子也就过 去了,而且会变得对美好的事很敏感捕捉到,不会糊里糊涂地错过美好,或不会感受不 到美好;就像喝茶,先苦过,后面的茶没那么苦了,感受到了美好味道。

首先要通读全文,了解文章大意,紧紧抓住上下文语境所提供的信息,然后明确词意, 结合排除法逐一选出答案,最后再通读全文核对答案。

16. 【答案】【小题1】Madame Martin [小题 2] What do you think of your math teacher [小题 3] He explains everything really well [小题 4] Would you like to go with me 【小题 5 】Is the beach far

【解析】(1) Madame Martin.根据上下文”这学期谁是你的英语老师?噢,马丁夫人”, 可知此处回答:马丁夫人。故答案为Madame Martin. (2)

What do you think of your math teacher?根据下文”我的数学老师托马斯先生非常棒

”,可知此处询问:你觉得你的数学老师怎么样?故答案为What do you think of your math teacher? (3)

He explains everything really well.根据上文”你为什么这么认为”,可知此处回答:

他把每件事都解释得很好。故答案为He explains everything really well. (4)

Would you like to go with me?根据下文”当然可以。保护环境是我们的责任”。可

知此处询问:你愿意和我一起去吗?故答案为Would you like to go with me?

(5) Is the beach far?根据下文”海滩不远”。可知此处询问:海滩远吗?故答案为Isthe

beach far?

两人谈论了英语老师、数学老师以及这个星期六是海滩清洁日,他们相约•起去。 题目要求选句子补全对话,主要考查学生的语言运用能力及日常交际能力。做题时要根 据上下文语境来确定答案范围,再结合具体情境来确定最终答案。

17. 【答案】

【小题1】B 【小题2】C 【小题3】C 【小题4】A 【小题5】B 【解析】(1) B.细节理解题。根据 It was because Velan did not give him enough foodJP 是因为维兰没有给他足够的食物。可知,是因为他没有足够的食物。故选B。 (2)

C.细节理解题。根据Velan's words wounded him very deeply.维兰的话深深地伤害

了他。可知,库潘感到难过是因为维兰对他不好。故选C。 (3) C.推理判断题。根据

Velan was shocked to hear this.Only then he realized his mistake.From that day on,Velen Irea ted his father with great respect.He gave up drinking too.维兰听 了很震惊。直到那时他才意 识到自己的错误。从那天起,维伦就非常尊敬他的父亲。他也戒酒了。可知,是为了让 维兰意识到他的错误。故选C。 (4)

A.词义猜测题。根据Only then he realized his mistake.直到那时他才意识到自己的

错误。由此可推知,听到儿子话后他应该是很震惊。所以划线词意为”惊讶\"。故选A。 (5) B.最佳标题题。根据

Velan was shocked to hear this.Only then he realized his mistake.From that day on,Velen trea ted his father with great respect.He gave up drinking loo.维兰听了 很震惊。直到那时他才意 识到自己的错误。从那天起,维兰就非常尊敬他的父亲。他也戒酒了。以及通读全文可 知,本文主要讲述了维兰是一位木匠,他对自己的父亲不好。后来在儿子的触动下发生 了改变。B选项”父亲会从儿子身上学到教训。”符合主题,故选如

本文主要讲述了维兰是一位木匠,他对自己的父亲不好。后来在儿子的触动下发生了改 变。

答阅读题时,先弄清楚短文的主旨大意和文章的脉络,然后在文章中找到对应的信息, 再和选项作对比,得出正确答案。

22.【答案】 【小题1】D 【小题2】C 【小题3】B 【小题4】C 【小题5】D 【解析】(1)D.细节理解题。根据” The pros (赞成理由)of this jet (喷气式飞机) arc that it doesn't use much space and is quiet.It's made so that it doesn't need an airport,whic h is big and noisy.Ifs also very good for people who live far from an airport.Last,flying it and getting a license (执照)are not difficult.这架喷气式飞机的优点是它不占用太多空间, 而旦很安静。这样就不需要机场了,机场又大又吵。对于那些住在离机场很远的地方的 人来说,这也是一个很好的选择。最后,飞行和取得执照并不困难。”可知,一共有四 个赞成理由。故选D。

(2) C.细节理解题。根据\"Since one of the goals of (he jet is (o be environmentally friendly 因为这款喷气式飞机的目标之一是环保”可知,C选项to be environmentally friendly符合。 故选C。

(3) B.词汇指代题。根据\"Since one of the goals of the jet is to be environmentally friendly, it is 100% electric.*于这款喷气式飞机的Fl标之一是环保,所以它是100%电动的。”可 知,此处it指代的是前面的这款喷气式飞机。故选B。

(4) C.判断正误题。根据\"Howeverjt can only be used during daytime hours in fair weather. 然而,它只能在晴朗的天气白天使用。\"可知,C选项

The jet can be used in good weather during daytime.符合。故选 C。

(5) D.主旨大意题。本文介绍了喷气式飞机,故这篇文章主题关于科技。故选D。 本文介绍了第一款快速、廉价、环保的个人用喷气式飞机。

通读全文,理解文章大意,阅读题目后返回原文阅读并找出与题目相对应的内容,仔细 核对,选择符合原文原意的答案,完成后再次阅读并检查。

27.【答案】 【小题1】A 【小题2】C 【小题3】C 【小题4】A 【小题5】C 【解析】(1) A.细节理解题。根据\"Call meat 256-663-85\"可知如果汤姆想买纽约市市 中心的房子,他可以打256-663-85.故选A。

(2) C.细节判断题。根据”4: 30 pm.-10: 00 pm ( Monday-Friday) 10: 30 am-2: 00 pm.;

5: 00 pm-ll: 00 pm (weekends) Place: Sun shine Restaurant\"可知周五下午 5 点可以去 阳光餐厅吃饭。故选C。

(3) C.细节推理题。根据\"Price: $45.00\"可知布莱克先生要送他的两个女儿去上舞蹈 课。他应该付45+45=90,故选C。 (4) A.细节推理题。根据

\"This bag was found in the school lihrar>' yesterday afternoon.There is a pencil,a rulcr,a notch ook and a bottle of water in the bag.昨天下午在学校图书馆发现了这个包。包里有一支铅 笔、一把尺子、一本笔记木和一瓶水。”可知包可能是学生的。故选A。

(5) C.细节推理题。根据\"A House for Sale: Dance Club; A Cook Wanted: Lost &Found: ”可知文章可能来自报纸的广告部分,故选C。

短文讲了房屋出侈、餐厅招聘、舞蹈俱乐部招生和失物招领的信息。

在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细 推敲,确定最佳答案。

32.【答案】

【小题1] C【小题2】B【小题3】A【小题4】E【小题5】D

【解析】细节推理题。

(1) C.根据后句\"What do you want to get out of a college education?

Decide what is most important to you.你想从大学教育中得到什么?决定什么对你来说最 重要。”可知说的是设定目标,结合选项,应说设定你的目标。故选C。 (2) B.根据后句\"but as the activities on your schedule (计划表)

start increasing,making a schedule can really help you.但随着你 Fl 程表 I:的活动开始增多, 制定一个日程表真的可以帮助你。”可知说的是计划,结合选项,应说提前计划。故选 B。

(3) A.根据前句\"Save those e-mails to check later,把这些邮件保存起来,以后再查看,\" 可知说的是保存起来,结合选项,应说因为那些不需要太多精力和注意力的任务在你累 的时候仍然可以完成。故选A。

(4) E.根据前句\"Motivate (激励)yourself!”可知说的是激励自己,结合选项, 些和其他许多特殊的活动都可以用来激励人。故选E。 (5) D.根据后句\"Sometimes even a 20-minute nap (小憩)

应说这

in the afternoon will give you more energy you need to get through the day.有时即使是下午 20分钟的小睡也会给你更多的能量来度过一天。”可知说的是小睡,结合选项,应说小 睡一下。故选D。

短文对在大学里如何管理时间和利用时间,给出了一些方法和建议。

做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案。

37. 【答案】【小题I] how

【小题2】from [小题3] had 【小题4】is 【小题5】to

【解析】(1)howo考查疑问词。根据So...can wc protect our eyes?可知句子应为特殊 疑问句,结合下文Here is sonic advice on how to protect our eyes,可知空处应为how,表示 ”如何”;句意为:所以我们如何保护我们的眼睛?故答案为:howo (2)

frorrio 考查介词。根据 When reading, we should keep (he book about a fool a way... us,

可知句中包含词组keep...away from,表示”远离”:因此空处应为介词from:句意为:当 阅读时,我们应当把书放在离我们一英尺远的地方。故答案为:from., (3)

had。考查固定短语。根据 After reading for an hour or two,we...better have a rest by

looking at the plants in the distance,可知句中包含词组had better,表示”最好”;句意为:在 阅读一两个小时后,我们最好休息一下,看看远处的植物。故答案为:had0 (4)

is。考查 be 动词。根据 What's more,using less electronic products like smart phones...also

a good way to protect our eyes,可知句'|' using less electronic products 为主语,动名同作主 语谓语动词应用单数形式;句意为:再者,少用像智能手机这样的电子产品也是保护眼 睛的好方式;因此空处应为be动词is。故答案为:is。 (5)

too 考查介 in]。Finally,remember...do eye-protecting exercises or do more outdoor

sports,可知句中包含词组remember to do sth.,表示”记得去做某事”;句意为:最后,记 得去做眼保健操和多做户外运动。故答案为:t。。

本文中作者提出”眼睛是心灵的窗户”,但是70%的人视力不好。作者还给出了 -些保护 眼睛的建议,比如:在阅读时,我们应该离书约一英尺远;在阅读一两个小时后,最好

看看远处休息一下;少用电子产品;多看绿色的植物并记得做眼保健操等。

根据所给信息填空,首先应通读全文,掌握文章大意;然后再根据所给的信息,结合词 组固定搭配和语境,填出适当的单词;最后再通读全文,仔细核对答案。

38. 【答案】【小题1 ] help

【小题2】liked 【小题3] as 【小题4】himself [小题 5 ] when 【小题6】hours [小题 7 ] took [小题 8] enough [小题 9 ] playing 【小题10] has

【解析】(1) help.考查动词。句意:每次他的同学试图帮助,他会说,”谢谢,但我可 以自己做。\"try to do尽力做。故填help。

(2) liked.考查动词。句意:他告诉父亲他非常喜欢钢琴音乐。本句为一般过去时,使 用动词过去式。故填liked„

(3) as.考查介词。句意:但男孩把这当作挑战o takesth.as…把……当作……。故填as。

(4) himself.考查代词。句意:”我会向人们展示我能做到的,”他对自己说。此处使用 反身代词,himself表示他自己。故填himself。

(5) when.考查连词。句意:几个月后,邻居搬走时送给了他一架旧钢琴。此处为when 引导的时间状语从句。故when。

(6) hours.考查名词。句意:他自学弹钢琴,每天练习数小时。此处使用名词复数形式, 表示许多小时。故填hours。

(7) took,考查动词。句意:它花了 Darrius 一年的时间来学习它。本句为一般过去时, 使用动词过去式.故填tooko

(8) enough.考查副词。句意:后来他足够幸运在著名的音乐厅与Yiruma一起演奏音 乐。enough位于形容词或者副词后面。故填enough0

(9) playing.考查动词。句意:Yiruma鼓励Darrius去实现他演奏他自己的音乐的梦想。

dream of doing 梦想做。故填 playing。

(10) has,考查动词。句意:他今天成功了。此处为现在完成时,结构为havc/hasdone, 主语为he,使用haso故填has。

本文主要讲了 Darrius天生只有四根手指,但是他努力练习弹钢琴的故事。

根据短文大意和语境选择合适的单词,并用其正确的形式填入空白处,使补全后的短文 意思通顺,语法正确,结构完整.注意单词的适当形式。

39. [答案】My father is always there for mel have experienced a lot in my life.My father is (he person who is always there for me.(—直在你身后默默为你付出的人是谁)

1 still remembered that I took part in an English writing competition when I was in Grade 7.【高 分句型一】All my classmates believed I could win the first prize.However,I failed.I felt so sorry because I let them down.Laterjny father read my mind and told a story about himself to encourage me.He even told me how to do next time.He turned on the light of hope in my heart,and gave me the courage to overcome difficulties in my life.(之间发生过的事) What a great father![高分句型二】I feel pretty happy to be his son and I am studying hard to be a person like him.(受到的影响)

【解析】【高分句型一•】:

I still remembered look part in an English writing competition when I was in Grade 7.我还记 得我七年级时参加过一次英语写作比赛。句子中when引导一个时间状语从句。 【高分句型二〕:

What a great father!多么伟大的父亲啊!句子是一个感叹句,由What+a (an) +形容词+ 名词+主语+谓语构成!

能够根据提示进行书面表达,能够围绕主题准确使用•定的语法、词汇、短语和句型等, 清楚连贯地表达自己的思想,进而完成写作任务。

11. A. other 12. A. first 13. A. taste 14. A. anger 15. A. just

B. another B. second B. city B. regret B. never

C. others C. third C. shout C. smile C. ever

D. the others D. fourth D. fear D. gift D. already

二、 补全对话(本大题共1小题,共10.0分)

16. A: Hi,Jack!Long time no scc.Who's your English teacher this term?

B: (1). A: Oh,Madam Martin.She's really good!I like her very much. B: No way!Really? I don't understand her.

A: That's because she's speaking English all the time.JackJTake time.habit is a second nature,the more you listen,the better you learn. (2) ? B: My math teacher,Mr.Thomas,is very great! A: Aha...why do you think so? B: ⑶.

A: You're so lucky.By the way,This Saturday is Beach Cleaning Dav. (4) ? B: Of course.It's our duty to protect (he environment. (5) ? A: The beach is not far.Let's go there by bike. B: OK.That's what's going on. (1) (2) (3) (4) (5)

三、 阅读理解(本大题共15小题,共30.0分)

A

Velan was a carpenter (木匠).His mother died a long time back.His father,Kuppan,lived with him.Kuppan was very weak.He could not even walk well.It was because Velan did not give him enough food.He had given his father a small earthen ( 土制的)plate.Even a

little rice in it seemed to be much.Velan was a bad man.After drinking,he treated his father

cruelly.Velan had a son.His name was Muthu.Muthu was just 10 years old.He was a good boy.He had great respect for his grandfather.He did not like his father because of his father's way of treating his grandfather.

One day Kuppan was eating the food his son had given him.The plate fell down and broke into pieces.Velan was working at the other end of the room.He saw the broken plate.He was very angry and shouted at his father loudly.The old man felt bad about what happened.Velan's words wounded him very deeply.

Velan's son saw (his.He hated his father.He was afraid to speak against his father.But he was not strong enough to stand in support of his grandfather.

The next day Muthu took some of his father's tools and a piece of wood.He worked with the tools to make a wooden plate.His father saw him working. \"What are you making? \"he asked. \"I am making a wooden plate, \"answered his son. \"A wooden plateJWhat for? \"asked his father. \"I am making it for you,father.When you grow oldjike my

grandfather,you will need a plate.If the plate is not strong enough,you will break it and I will shout at you loudly.So I give you a wooden one.\"

Velan was shocked to hear this.Only then he realized his mistake.From that day on,Velen treated his father with great respect.He gave up drinking too.

根据材料内容选择最佳答案。 17. Why was Kuppan weak? ________

A. He was born weak. C. He was too old.

18. What was Kuppan sad about? _________

A. He wasted his meal. C. Velan's cruel behavior.

B. He broke the plate. D. Muthu didn't support him. B. He didn't have enough food. D. An accident happened to him.

19. Why did Muthu want to make a wooden plate? __________

A. To improve his skill about making a plale. B. To give it to Velan.

C. To make Velan think of his terrible behavior. D. To prevent Kuppan from breaking the plate.

20. What does the word \"shocked \"mean in the last paragraph? _________

A. Surprised. B. Moved.

C. Lucky.

D. Upset ne.

21. What is the best title of the article ? _________

A. Children can learn a lot from small things. B. A father learns a lesson from his son. C. Learning to make a plate is useful.

D. Parents' behavior has a great influence (影响)on their children.

B

Humans have dreamed about flying cars for a long time and finally they arc being made.A German company is making the Lilium Jct-thc first fast,inexpensive,and environmentally friendly jet for personal use.

The pros (赞成理由)of this jet (喷气式飞机)arc that it doesn't use much space and is quiet.It's made so that it doesn't need an airport,which is big and noisy.It's also very good fbr people who live far from an airport.Lastjlying it and gelling a license (执照)are not difficult.

The jet can carry two people and fly as fast as 400 km/h.It can fly up to 9, 900 feet high,and travel as far as 310 mi les. For taking off and landing,it only needs a small area,so you can park it in your yard.Once in your yard,it can be charged (充 电)from your house. Since one of the goals of lhejel is to be environmentally friendly, jt is 100% electric.So it is a lot quieter and cleaner.The jet has 36 fans.Even if several die,it can still fly.

To fly the jet,you only need 20-30 hours of training.The price of (he jet will be about 340, 000 USD.Howevenit can only be used during daytime hours in fair weather.

根据材料内容选择最佳答案。

22. How many pros of the jet arc mentioned in the second paragraph? ___________

A. One.

B. Two.

C. Three.

D. Four.

23. The writer tells us that one of the goals of the jet is _________ .

A. to make the speed higher B. to make the travel easier C. to be environmentally friendly D. to be popular among people

24. The word\"i(\"in the Iburth paragraph refers to _______ .

A. the car

B. the jet

C. the company D. the fan

25. Which of the following is true? _________

KoO|ouqoox 'Q

uoijuonpg ◎

,041111113 g JMEON V

i ix。】叫 jo(瓯不)aiuaqj 叫 1 si 1叫M 9Z

•jqoiu JE U9A0 oiuib•/诵!9 玲可 0666 01 dn Xy uno 何叫 1 V

A House for Sale It lies in the downtown in New York City.lt has 3 了..…打T 丁.…,; bedrooms,a living room and a kitchen with a big swimming Plll'x iKIUlKiy^r,. pool and a garden.Price: 15(), 000. You can check the house on weekends. Call meat 256-663-85 Dance Club Join us,you can take dancing lessons from famous coaches (教练). v'l - w Time: Feb 26-Dec 31 舟z 3 (45 minutes for each lesson) Place: Star Theatre Price: $45.00 Tel: 121-563-5879 A Cook Wanted If you are an experienced cook,and are good at cooking a y ■—・■ — ■・■ r« ««« ・■. —■ ■ \"\"VT J u cifir;Chinese food,and you can speak English well,you are the one we need.Working time is the same as our opening hours. Work time: 10: 00 am-1: 30 pm. 4: 30 pm. -10: 00 pm ( Monday-Friday) 10: 30 am-2: 00 pm. 5: 00pm-ll: 0() pm (weekends) Place: Sun shine Restaurant Call us at 200-566-4572 for more information. Lost &Found This bag was found in the school library yesterday aftcrnoon.There is a pcncil,a ruler,a notebook and a bottle of water in the bag.Is it yours? 坎、# Call Mr.Brown-at 221-300-5546 or go to the teachers' office and get it. 根据材料内容选择最佳答案。 27. Which number can Tom call if he wants to buy the house in the downtown in New York

City? _______ A. 256 -663-85 C. 121 -563-5879

B. 200 - 566-4572 D. 221 -300- 5546

28. When can you go to eat at the Sunshine Restaurant? __________

A. 7 : 30 am.on Monday. C. 5: (X) pm.on Friday.

B. 10: 00 am.on Saturday. D, 4: 30 pm.on Sunday.

29. Mr.Black will send his two daughters to take dancing Icssons.How much should he pay?

A. $45.00 B. $ 80.00 C. $ 90.00

D, $ 100.00

30. Whom does (he bag probably belong to

A. A student.

B. A teacher.

(属于)? _____

C. A cleaner.

D. A police.

31. Which part of a newspaper is the text probably from? ___________

A. Science.

C. Advertisement.

B. Sports.

D. Society.

四、信息匹配(本大题共5小题,共10.0分)

College is a place to meet many new things; you really can't do it all-unless you manage your time well Here are some tips I have found very helpful for managing my time and maximizing (最大化)my study efforts:

(1) What do you want to get out of a college education ? Decide what is most important to you.Then spend a large number of time on them.

(2) You may think you can keep everything in your head.but as the activities on your schedule (计划表)start increasing,making a schedule can really help you. Study at strategic (关键的)times.Don't wait until you're falling asleep to study. Study first.Savc those e-mails to check later, (3) Motivate (激励)yourself! You know the TV show you are interested in is waiting for you ahead.or lhat game of chess you've been waiting a week is also there for you. (4) Make sure that you can finish your tasks before you go off and \"play\".

(5) Sometimes even a 20-minule nap (小憩)in the afternoon will give you more energy you need to get through the day.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思 通顺,内容完整。

A. because tasks that don't need much energy and attention can still be done when you're tired. B. Plan ahead. C. Set your goals. D. Take a nap.

E. These and many other special activities can be used for motivation. 32. A. A

E 33. A. A

B. B

C.C

D. D

E.

B. B

C.C

D. D

E.

E 34. A. A

B. B

C.C

D. D

E.

E 35. A. A

B. B

C.C

D. D

E.

E 36. A. A

E

B. B

C.C

D. D

E.

五、阅读填空(本大题共1小题,共5.0分)

37. As the saying goes, \"Eyes are the windows to the soul (心灵).\"However,70% of us have

poor eyesight.So (1) can we protect our eyes? Here is some advice on how to protect our eyes.Al first.we should be careful about the health of using eyes.When reading,we should keep the book about a foot away (2) us. After reading for an hour or two,we (3) better have a rest by looking at the plants in the distance.What's inore,using less electronic products like smart phones (4) also a good way to protect our eyes.Besides,wc should see green plants as often as possible.Finally,remember (5) do eye-protecting exercises or do more outdoor sports.that will help us keep good eyesight. (1) (2) (3)

(5)

六、单词拼写/单词释义(本大题共1小题,共10.0分)

when hour enough play take him as have like help

Darius was born with three fingers on his right hand and one on his left hand.He had to work hard to do things that were easy for others.Every time his classmates tried to (1), he would say, \"Thanks,but I can do it myself. \"He learned to use the four fingers to do different things.

When Darius was 10, he told his father that he (2) piano music very much. \"It's too bad you can't play, \"his father said.But the boy took that (3) a challenge (挑战).\"I will show people that I can, \"he said to (4). Months later,a neighbour gave him an old piano (5) she moved away.He taught himself to play the piano and practiced for (6) a day. Darius's favorite piano music is River Flows In You by Yiruma,a Korean rnusician.lt (7) Darrius a year to learn it. \"I have to come up with my own way with only four fingers, \"he said.When he succeeded; he felt so proud.Later he was lucky (8) to play the music together with Yiruma at a famous concert hall.Yiruma encouraged Darrius to follow his dream of (9) his own music.Darrius's music is popular.And he (10) made it today. \"I may have a disability, \"he says, \" but 1 don't let it hold me back from anything.\" (1) ⑵ (3) ⑷ (5) ⑹ ⑺ (8) (9) (10)

七、书面表达(本大题共1小题,共20.0分)

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- 7swz.com 版权所有 赣ICP备2024042798号-8

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务